Clone Warsa Hoş Geldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siteyle Clone Wars Ruhunu Yaşa

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

-- Eğitim 2 --

YazarMesaj
Alfega Andrich
Admin

-- Eğitim 2 -- Empty
MesajKonu: -- Eğitim 2 --   -- Eğitim 2 -- I_icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 6:11 pm

İkinci ders ışın kılıcını kullanmak ve elinizde kontrol edebilmektir. Elleriniz rahat oldukları bir pozisyonda durmalılar ama mutlaka sağ el sol elin üstüne gelmelidir. Bunu yapmak sağ elinizi kullanarak kılıcı istediğiniz yöne doğru yönlendirmenizi sağlayacaktır, bu sırada da sol el de darbenin şiddetini ayarlayacaktır. Şimdi kılıcı öyle bir tutmalısınız ki başkasının kılıcı ile karşılaşınca kılıç elinizden uçup gitmesin, ama aynı zamanda da kılıcı fazla sıkmaktan elleriniz uyuşmasın. Kılıcı yeteri kadar basınçlı tutmalısınız ki hem onu kontrol edesiniz hem de herhangi bir yöne doğru savurabilesiniz. Artık kılıcı nasıl tutacağınızı bildiğinize göre yapmanız gereken bir iki alıştırma var:

1-) Herşeyden önemlisi, bu alıştırmaları yapmadan önce tamamen huzurlu ve daha önce duyamadığınız ve hissedemediğiniz şeyleri artık yapabildiğinizden emin olana kadar en az 15-20 dk meditasyon yapın. Bir çift Kafa Üstü Vuruşu ve Yan Vuruş yaparak vücudunuzu yükseltin ve alçaltın. Bunları artık içgüdüsel olarak yapmaya başlayana kadar alıştırma yapın.

2-) İleri düzeyde, Kafa Üstü Vuruşu ve Yan Vuruş’u dönerek deneyin ve bunu da içgüdüsel olarak yapabilene kadar tekrar tekrar yapın.

3-) En önemli ikinci şey ise kılıcı elinizde yuvarlayabilmektir (önce kılıç kapalıyken sonra açıkken). Bunu yapabilmek bir uzvunuzun kesilmesini engelleyebilir, aynı zamanda yerde yuvarlanmak ve salto atmak da bir ışın kılıcının lazerinden kaçmak için iyi bir yoldur.

Bunları tekrar ve tekrar pratik yapın. Bunları yapabildiğiniz kadar çok pratik yapın.

-- Eğitim 2 --
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» -- Eğitim 1 --
» -- Eğitim 3 --
» -- Eğitim 4 --