Clone Warsa Hoş Geldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siteyle Clone Wars Ruhunu Yaşa

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

-- Eğitim 1 --

YazarMesaj
Alfega Andrich
Admin

-- Eğitim 1 -- Empty
MesajKonu: -- Eğitim 1 --   -- Eğitim 1 -- I_icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 6:08 pm

Işın kılıcı düellolarında öğrenilmesi gereken önemli bir yetenek, birden fazla rakiple aynı anda başetmektir. İnsanların sizlerle tek başına dövüşmekten çekineceği anlar olabilir ve böyle durumlarda birden fazlası aynı anda saldırabilir. Herşeyden önce, limitlerinizi bilin. İntihar niteliğindeki bir dövüşe girmektense teslim olmak veya kaçmak daha iyidir.

Dövüşmenin bir seçenek olduğu zaman, öbür tarafın da riskte olduğu zamandır. Unutmayın, hiçbir insan, birkaç yüz silahlı adamdan gelen saldırıya karşı koyamaz. Dövüş başladığında, size en çok rakibi görmenizi sağlayan görüş açısını seçin. Unutmayın ki karşınıza sıra olmak yerine sizi sarmayı deneyeceklerdir. Göremedikleriniz için dert etmeyin, yerlerini tespit etmek ve hareketlerini izlemek için Güç’ü kullanın. Size saldırmalarını bekleyin, ama saldırdıklarında da tereddüt etmeyin, en yakın saldırganı belirlemek için Güç’ü kullanın ve ona saldırın, sonra da sıradaki en yakını seçin.

Uzun, kapsamlı, yatay darbeler savurun çünkü tek seferde birden fazla rakibi götürebilir bu saldırılar. Dikey saldırılardan, fırlatmalardan ve diğer “nokta vuruşlu” saldırılardan kaçının çünkü sadece küçük alanları vurabilirler. Genelde basit bir Force Push, bir grup saldırganı yere devirmeye yetebilir, ama onlar yerdeyken saldırmayın. Böyle bir şey namertçedir ve aydınlık bir Jedi ile bağdaşmaz. Zaten genellikle göremedikleri bir şey tarafından yere düşürüldükten sonra, çoğu dönecek ve kaçacaktır.

Çift taraflı bir kılıçta ustalaşmak, diğer kılıçların aksine vücudun üst kısım kuvvetini gerektirir. Kılıcınızın bir tarafı başka bir kılıçla temas ettiğinde, sizin kılıcınızın boştaki tarafına dikkat etmelisiniz (bacağınızı yaralama riskiniz vardır). En güvenli saldırı hareketleri köşeli, çapraz vuruşlardır çünkü kendinize vurma ihtimaliniz düşüktür. Yatay vuruşlar her zaman kabza vücudunuzun yanında olarak sonlandırılmalıdır. Bu şekilde kılıcın vücudunuza gelme ihtimali kalmayacaktır. Dikey vuruşlar için ise, düşünmeyin bile, riske girmeye değmez.

-- Eğitim 1 --
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» -- Eğitim 2 --
» -- Eğitim 3 --
» -- Eğitim 4 --