Arkadaşlar Zaraki Akarondur.
Dm:
Keşfedilmemiş bölgeye geldin.Etrafta üssden kalıntıları var.
T NomeD:
Temkinli bir şekilde ilerledim 1 elim ışın kılıcımda
Dm:
İlerde seni bekleyen 2 tane Acklay bekler.Çevik Pençeli Büyük Bir yaratık.
T NomeD:
Birden ışın kılıcımı çıkardım ve korunma pozisyonumu ladım
swclonewars2@destek.com:
Acklaylardan biri hızlı bir şekilde zıplıyarak arkana geçer ve sana saldırır.
T NomeD:
Yana takla atarak saldırıyı savusturdum ve ışın kılıcımın ucunu acklayanın böğrüne sokup cıkardım
Dm:
Yana takla atsanda saldırıdan kurtulamadın.Ama küçük çiziklerele saldırıyı atladın.Işın kılıcı acklayın böğrüne giredi çünkü yanlış yeri hedef aldın.
T NomeD:
soğuk kanlılıkla geri cekildim ve ataru stilinde koşarak saldırmaya başladım
Dm:
Arkadaki Acklay sana saldırdı.Üstüne Sıçradı.Sen yere yapıştın.Acklaylar seni koklamaya başladı.Işın kılıcı elinden çıkmış ve yere düşmüştü.Ona yetişemiyordun.
T NomeD:
Force kullanarak ışın kılıcımı elime çektim ve acklayı dilimlerine ayırdım
Dm:
Force kullanman işe yaradı.Ama ondan önce acklayın teki senin elinde bastı.
T NomeD:
Boştaki elimle lazer silahımı cıkarttım ve elime basan acklayın ustune ateş ettim
DM:
Acklayın ayağına geldi.Derisi sert olduğu için fazla bir şey hissetmedi.Sinirlenerek elini kırcak şekilde bastırdı.
Dm:
Diğer acklay iste senin elbisenden tutup çekiyordu.
T NomeD:
Sinirlenmeye başladım ve tabancayı bıraktım ustumdeki acklayı forcela ittim ve bir tekme ile savurdum
Dm:
Acklay sırt üstü yere düştü.Işın kılıcı elinin ucundaydı.Diğer acklay ışın kılıcına yakın eline bir pençe attı.
T NomeD:
Acı ewet acı bu uzun sureden beni beni etkilemeyen birşeydi cunku fiziksel acılardan daha guclu olan manevi acılar yuzunden kendimi mahvetmiştim güldüm ve acklayın pencesini tuttum ve ayagını azda olsa elimin ustunden kaldırmasını sağldım
Dm:
Bu işe yaradı.Elini acklayın ayağının altından çektin.Işın kılıcı bir yanda sen bir yandaydın ona ulaşmak için acklayları öldürmen gerekiyordu.Lazer tabancası ayağının ucundaydı.
T NomeD:
Lazer tabancamı elime aldım ve acklayın suratına dogru ateş ettim
Dm:
Acklay hızlı olduğu kadarda zekiydi.Hemen yana çekildi.Diğer arclay senin üstüne zıpladı.Sen kenara çekildin ve arclayın beynine lazer tabancasıyla ateş ettin arclay öldü.Diğer arclay kenara çekilirken yere düşmüştü.T kafasını kaldırdığında diğer arclay ortadan ikiye ayrılmıştı ve önünde mavi kılıçlı 4 jedi duruyordu.
T NomeD:
geri takla attım ve forcela kılıcımı elime aldım ama acmadım sadece jedilara baktım
Dm:
Senden önce jediyın biri kılıcını çekiyodu bir force savaşı çıkmıştı.
onlar daha padawandı benim güçümle baş edemezlerdi kılıcım elime gelmişti ve savas başlamşıtı defans posizyonuna gecip ilk saldırıyı beklemeye başladım biraz onceki savas beni yormustu
Dm:
Kılıç elindeydi.Jedilerden biri üstüne Soresu tekniğiyle saldırıyordu.Diğerleri ise makashi tekniğiyle savunmada duruyorlardı.
T NomeD:
ataru teknigi ile geri takla atıp saldırıyı savusturdum jedinin beline kılıcımı savurdum.
Dm:
Geri takla işe yaradı.Kılıç savurman işe yaramadı.Çünkü diğer jedilerden biri kılıcını savuşturdu.
T NomeD:
kılıcımın 2.ci ucunuda actım ve jedilerin üstünden atldım ve havada kafalarana dogru kılıcımı savurdum
Dm::
İşe yaramadı.Jediler kılıçlarını havaya kaldırdı ve saldırıdan kurtuldular.Sen yere yapıştın.Jedilerden biri ışın kılıcının kabzasına tekme attı.Işın kılıcı yerde sürüklenerek uzağa gitti.Diğer 2 jedi seni kaldırdılar jedilerden biri boğazına kılıç dayadı.
T NomeD:
jedilerin affedici oldugunu biliyorum ve teslim olmus gibi ere coktum ve af diledim(bir sith her zaman cirkeftir:D)
Dm:
Jedi buna kanmadı.Ama grubun başı sana şöle dedi "Bu gün çok şanslısın burdaki son günümüzdü.Biz sana bişi yapmıycaz ama konsey ne der bilmiyorum"der.Jedilerden birine bir haraketle ellerini ışın kelebcesiyle bağlatır.Artık ellerin haraket edemez.Seni gemiye götürürler ve bir hücreye hapsederler.Hücrede silah olarak kulanacağın hiç bir şey yokturç
T NomeD:
cok yorgun düşmüş oldgumdan düşünmek icin yere çöktüm ve beklemeye başladım elbet bir yol bulmayıldım
Dm:
Jedilerden biri kapının deliğinden sana bakıp şöle dedi "Yemek yemen için ellerini çözüyorum.Sakın bir şey yapmaya kalkma"der.Bir düğme ile ellerin çözülür.Yemekde Kapının altındaki bölmeden sana verilir.Yemeği verirken büyük bir ses duyulur.Bu büyük bir konsey gemisidir.İçinden 16 klon askeri ve birde temsilci çıkmıştır.Hemen grup başı onu karşılamaya gelir.Bir şeyler konuşurlar.Sen duyamasın.
T NomeD:
forcemu ellerimde topladım ve kapıyı butun gucumle ittim kapının arkasındaki jedi yerdeydi ve kılıcını aldım
Dm
Force işe yaramadı kapı çok kalındı.Kapıdaki jedi bunu fark etti.Diğer arkadaşını çağırıp şöle dedi "Başkana söyle buraya bekci lazım adam huysuzlanmaya başladı bir tek ben yetmiyorum"der.Arkadaşı koşarak grup başkanının yanına gider.Grup başkanı temsilciye bir şeyler söyler.
Dm:
Tesilci yüzbaşıya 4 adam yollamasını söyler kapıda güvenlik kilidi oluşturulur.
T NomeD:
artık yapıcak hicbirşey kalmamıştır kapı acılmadıgı surece hiçbirşey yapamam sadece beklemeliyim yere çöküp verilen yemegi delikten geri fırlattım ve yemek cıkarken forceu delikten verdim bütün güçümle dışarıda bir kargaşa oluşturmayı düşünüyordum
Dm:
Yemek delikten geri çıkmadı.Delik sadece ileri doğru gidiyordu geri goğru gelmiyordu.Ama forceu kullandın Delikteki yer kırıldı ve yemek geri çıktı.
T NomeD:
forcela bir sith lordunu yardıma cagırdım
Dm:
Sith lordu yardıma geldi.Adı Akarondu.Klon Askerleri T nin olduğu gemiyi çevreledi.
Dm:
Akaronun klonları geçmesi içinbütün gücünü kullanması gerkiyordu
T NomeD:
t forceunu butun gucuyle patlattı hücreyi aşması gerekiyordu
Dm:
Kapı kırıldı kırılcaktı.T yorgun düşmüştü.Halli kalmamıştı.
..Zaraki Kenpachi...:
Akaron saldırdı.
..Zaraki Kenpachi...:
Bir şekilde içeriye girdi.
Dm:
Akaron içeri giremedi.Kapıda 4 jedi duruyordu.
T NomeD:
yere oturdu artık birileri mutlaka iceri girecekti forceunu kazanmalıydı ama kılıcı dısarıdaydı.
Dm:
Jediler bütün saldırıları geri püskütdü.Klonlarda jedilere destek veriyorladı.Akaron geri çekilmek zorundaydı.
T NomeD:
force gucumle akaronla konustum ve dısarıda kılıcımın yerde oldugunu soyledim
Dm:
Jediler bütün saldırıları geri püskütdü.Klonlarda jedilere destek veriyorladı.Akaron geri çekilmek zorundaydı
Akaron Skyrunner:
Akaron onu duydu.
Akaron Skyrunner:
Kılıcını yere hafifce sapladı.
Akaron Skyrunner:
güç kazanmalıydı.
Akaron Skyrunner:
.
Dm:
Akaron kılıcını yere sapladığı için savunmasızdı.Ya ölücekti yada geri çekilip destekle gelicekti.
T NomeD:
t icerde acı cekiyordu forcea fazla yuklenmişti dinlenmesi gerekiyordu
Akaron Skyrunner:
AKARON KILICINI YERDEN ÇEKTI.
Akaron Skyrunner:
"Tamam böyle giderse gerçekten öleceğim." dedi.
Akaron Skyrunner:
Force ile
Akaron Skyrunner:
onları ittirmeye çalıştı.
Akaron Skyrunner:
Ve pushdan
Akaron Skyrunner:
hemen sonra
Akaron Skyrunner:
kılıcını savurarak koşmaya gemiye girmeye çalıştı.
swclonewars2@destek.com:
Ama forceden önce jediler akaronun kılıcını kendilerine çektiler.
T NomeD:
t kapıya tekme atmaya başladı zaten kırldı kırılacaktı vuruyordu fiziksel acı onun icin önemsizdi sadece vuruyordu
Dm:
4 Jedide kılıcı çekiyorlardı
swclonewars2@destek.com:
T kılıcı kırmıştı
swclonewars2@destek.com:
T kapıyı kırmıştı
T NomeD:
ve dısarı fırladı
T NomeD:
artık sadece ölüm icin wardı
T NomeD:
cok sinirliydi kapının onundeki jediye vurdu ve kılıcını cekti ataru teknigiyle takla atttı ve dısarı fırladı
Dm:
T artık dışardaydı.Ama klonlar önünde etten duvar örmüşlerdi.Ama geçmesi kolay bir savunmaydı T hepsini doğradı.
Dm:
Akarun Force ile jedilere Baskı yaptı Jediler gemiden çıkamıyorlardı.
Akaron Skyrunner:
Akaron forceyi bıraktı ve
Akaron Skyrunner:
hemen en sinir olduğu jedi e
Akaron Skyrunner:
Tüm gücüyle hızlı bir şekilde saldırdı.
T NomeD:
t forcla jedileri savurdu gözü denmüştü ve kendi kendine "sadece öldürmek için wasın"dedi ve tekrar "hayır ben yaşamak icin warım"dedi ewet kendi kendine konusuryordu deli gibi saldırıyordu
Dm:
Temsilci konsey gemisindeydi.Temsilci Jedi Konseyine "Saldırıya uğradık hemen yardım yollayın"diye haber veriyordu.
T NomeD:
akaron diye bagırdı t gemin nerede?
Dm:
Akaron gemisinin ormanda olduğunu söyledi.
Akaron Skyrunner:
akaron gülüyordu
Akaron Skyrunner:
jediyi biçti klonlardan birisinin üstüne zıplayıp takla atarak tekrar dışarı çıktı
T NomeD:
ormana kos dedi t geminde telsiz olmalı yardım gerek dedi
Dm:
T ile Akaron saldırmayı bırakıp gemiye doğru koşdular.
Akaron Skyrunner:
Akaron:
-Hadi ama onları birazcık daha kesebilirdik! dedi.
Dm:
Çok geçmeden temsilcinin istediği yardım burdaydı.
T NomeD:
kos akaron kos!!
Akaron Skyrunner:
akaron
swclonewars2@destek.com:
Klonlar T ile Akaronun arkasından blasterlerle saldırıyorlaedı.
T NomeD:
saklan dedi akarona
Akaron Skyrunner:
Akaron:Çok fazlalar! dedi.
T NomeD:
ve forcela birşeyler soyledi
Dm:
Akaron durarak.Kılıçla lazerleri geri püskürtmeye karar verdi.)
T NomeD:
tamam mı diye bagırdı t ve akaronun yanına gecti koş diye bagırdı
Akaron Skyrunner:
akaron lanet olsun ben o kadar iyi değilim dedi
Akaron Skyrunner:
sen bunları oyala
Akaron Skyrunner:
ben yardım çağıracağım diyerek gemiye koştu
T NomeD:
kılıcıyla lazerlri engelliyordu t
Dm:
T ile Akaron önlerini döndüklerinde süper savaş droidleri klonlara saldırıyorlardı.
Dm:
Akaronun gemisindeki izleme aygıtı sithleri uyarmıştı.
Dm:
Sithlerde bu uyarıya savaş droidlerini yolladı.
T NomeD:
t kılıcnı cekip koşmaya başladı jedi katliamı zamanı gelmişti
Dm:
Jediler yerde kanlar içinde yatıyorlardıç
Akaron Skyrunner:
akaron gemiye az kaldığı için
Akaron Skyrunner:
geri dönmek yerine
T NomeD:
dikkati dagılmıs bir padawanın arkasından gecip 2ye bölmüitü
Akaron Skyrunner:
gemiye gitmeyi tercih etti